Dispositivos e acessórios
Asian master stock
Preparação 10min
Total 1h 45min
1607 g
Ingredientes
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1607 g
Sódio
9348.8 mg
Proteína
115.7 g
Energia
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Gordura
80.3 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
24.7 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Five spice powder
10 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Fish stock
35 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Jaffa madeleines
30 min