Dispositivos e acessórios
Matcha and mango frozen yoghurt
Preparação 10min
Total 18h 25min
4 portions
Ingredientes
-
full cream milk50 g
-
vanilla yoghurt450 g
-
matcha powder (green tea powder)1 - 2 tsp
-
frozen mango400 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)150 g
-
fresh mango cheeks cut into slices, for garnishing2
-
fresh mint leaves only, for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
70.3 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1026 kJ /
244.3 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
39.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asian-style fish fillets
30min
Baguette
3h 45min
Asian master stock
1h 45min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Coconut and maca hot chocolate
24h 15min
Red bean ice cream
29h 50min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Dirt puddings
1h 30min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Prawn and mushroom crepes
50min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h