Dispositivos e acessórios
Boston Baked Beans
Preparação 20min
Total 4h
8 portions
Ingredientes
-
red onions quartered (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
garlic cloves8
-
celery sliced (3 in.), (approx. 1 lg. stalk)3 oz
-
carrots sliced (3 in.), (approx. 1 lg. carrot)3 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
sweet smoked paprika1 tbsp
-
smoked bacon sliced (approx. 1 in. x ¼ in.)8 oz
-
smoked ham sliced (approx. 1 in. x ¼ in.)5 oz
-
10 oz dry great northern beans, soaked overnight and draineddried navy beans soaked overnight and drained10 oz
-
water divided29 oz
-
hot mustard3 oz
-
ketchup2 oz
-
molasses2 tbsp
-
maple syrup2 tbsp
-
tomato paste2 oz
-
dried bay leaves2
-
Worcestershire sauce to taste1 - 2 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
1873 kJ /
43 kcal
Gordura
22 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Carrot Hummus
15min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Nenhuma avaliação
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Crunchy Granola
2h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Carrot Croquettes
1h 10min
Easy Satay Chicken
1h
Black and White Cookies
2h
Raspberry Jam
40min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h