Dispositivos e acessórios
Aardappelgoulash
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
26 g
Energia
2159 kJ /
516 kcal
Gordura
35 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Canapé met ei
10min
Baklava kaastaart
Nenhuma avaliação
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Pastilla met kip
1h 10min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Hongaarse champignonsoep
30min
Kip garam masala
50min