Dispositivos e acessórios
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Preparação 20min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
62 g
Energia
2113 kJ /
505 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus op gevogelte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Cottage pie
1h 10min
Japanse kip curry
55min
Steak Stroganoff
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Vislasagne met courgette
1h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Kipfilets pizzaiola
55min