Dispositivos e acessórios
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Preparação 20min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
62 g
Energia
2113 kJ /
505 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus op gevogelte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chilli con carne
35min
Pekingeend
45min
Kalkoenburgers
1h 25min
Pikante kalkoensatés
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Soubisesaus
Nenhuma avaliação
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kip met romige groenten saus
50min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min