Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen

Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen

4.6 18 avaliações
Preparação 35min
Total 1h
4 porties

Ingredientes

Zalm, wortelen en bonen
  • gemalen cayennepeper
    ½ - 1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen nootmuskaat
    1 snuifje
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes
  • verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
    4
  • wortelen in stukken (ong. 2 mm)
    200 g
  • platte sperziebonen doormidden gesneden
    250 g
Mangosaus
  • rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
    250 g
  • brandewijn
    50 g
  • currypoeder
    1 tl
  • water
    300 g
  • room, min. 30% vet
    100 g
  • volle yoghurt
    120 g
  • zout
    1 snuifje
  • gemalen witte peper
    1 snuifje
  • verse peterselie (opcional) enkel de blaadjes, als garnituur
    1 takje

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 37 g
Energia 2144 kJ / 513 kcal
Gordura 28 g
Fibra 4 g
Hidratos de carbono 18 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...