Dispositivos e acessórios
Snelle regenboogsalade
Preparação 5min
Total 10min
6 porties
Ingredientes
-
wortelen in stukken (2 cm)200 g
-
rode paprika in stukken (3 cm)200 g
-
broccoli in roosjes en de stammetjes in schijfjes (0,5 cm)200 g
-
appels (alle soorten) klokhuis verwijderd, in vieren gesneden160 g
-
zonnebloempitten ongezouten30 g
-
olijfolie30 g
-
citroensap15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.8 g
Energia
481 kJ /
115 kcal
Gordura
7.2 g
Hidratos de carbono
9.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pauzehapjes
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Pastasalade met groenten
1h
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Rode bietensalade
10min
Bessenschuim
10min
Koolsla
10min