Dispositivos e acessórios
Mussels in spicy tomato sauce
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tastechilli powder adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1076 kJ /
257 kcal
Gordura
22 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Ground Bison Meat
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Trout with hollandaise sauce
50min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Pear and Chocolate Milkshake
5min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min