Dispositivos e acessórios
Lamb stew
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14.84 g
Energia
1418 kJ /
339 kcal
Gordura
30.57 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
1.17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Beef and beer pie
1h 40min
Stir-fry Chayote
25min
Cucumber soup
25min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Pumpkin soup
35min
Banana Split
45min
Penne with mussels
1h 5min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Lamb Stew
50min