Dispositivos e acessórios
Fatayer with cheese and mint
Preparação 30min
Total 1h 5min
12 pieces
Ingredientes
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 pieces
Proteína
6 g
Energia
921.2 kJ /
220 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
23.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Street Food
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Halloween Pumpkin Tart
2h
Caterpillar chocolate roll
3h 15min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min