Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Preparação 30min
Total 17h 20min
21 pieces
Ingredientes
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
19 mg
Proteína
1 g
Energia
707 kJ /
169 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Caramels
3h 40min
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Vanilla Yogurt
Nenhuma avaliação
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Strawberry Layer Cake
2h
Chocolate sauce
20min
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Macadamia Chocolate Cookies
1h