Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 (1 avaliação )

Ingredientes

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 60 g cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 60 g passion fruit purée
  • 30 g glucose syrup (see Tip)
  • 115 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    ou 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 300 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    ou 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 185 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    ou 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Nutrição
por 1 piece
Energia
707 kJ / 169 kcal
Proteína
1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gordura
9 g
Gordura saturada
6 g
Fibra
1 g
Sódio
19 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas