Dispositivos e acessórios
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Preparação 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2686.2 kJ /
642 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
119 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ramen Noodle Soup
40min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Nenhuma avaliação
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Nenhuma avaliação
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Meat Stock Paste
Nenhuma avaliação
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Rolled Salmon Pancakes
45min
Party popcorn
1h
Dairy-free pumpkin soup
30min