Dispositivos e acessórios
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Preparação 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2686.2 kJ /
642 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
119 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Party popcorn
1h
Lemonade
5min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Tuna dip
15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Fresh Chickpea Pasta
1h 10min
Pinsa
29h
Gazpacho
1h 15min
Steamed Trout
20min
Russian salad
1h 15min