Versões compatíveis
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 1 tbsp lemon juice
- 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
- 200 g cassava flour
- 240 g onions, cut in pieces
- 450 g tomatoes, cut in pieces
- 40 g vegetable oil
- 800 g water
- 200 g salt cod, soaked and drained
- 400 g sweet potatoes, cut in slices
- 400 g cassava root, cut in slices
- 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 119 g
- Gordura
- 11 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Versatile smooth soup
45 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1u.
Apples with cider sabayon sauce
40min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Unicorn lemonade
6h 15min
Chocolate mousse
3h 20min
Chopped vegetable salad
10min
Hugo Spritz
25h 10min
Strawberry jam
1 Std. 5 Min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1u.
Berry foam
10min