Versões compatíveis
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1364 kJ / 326 kcal
- Proteína
- 33.5 g
- Hidratos de carbono
- 10.6 g
- Gordura
- 16.7 g
Receitas alternativas
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1sa 35 dk
Crispy olives
1h 30min
Apricot amaretti
40 min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Cheesecakes in jars
4h
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min