Dispositivos e acessórios
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
Preparação 15min
Total 35min
3 portions
Ingredientes
Bison Burgers
-
600 g ground bison, (see Tip)bison, freshly ground (see Tip)600 g
-
onion in pieces75 g
-
garlic cloves peeled (approx. 2 large)8 g
-
egg1
-
beer golden Canadian beer or ale (see Tip)75 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
dried red chilli flake½ tsp
-
strong cheddar cheese cut into 3 cubes135 g
Grilled Picked Onions
-
red onions peeled and trimmed150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar60 g
-
salt1 tsp
-
olive oil to grease
-
burger buns toasted, to serve3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2213.9 mg
Proteína
62 g
Energia
2823.1 kJ /
674.7 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
52.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Marinara Sauce
40min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Nenhuma avaliação
Whipped Cream
10min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Muhamara dip
5min
Green Bean Gremolata
25min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min