Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions

Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions

3.6 8 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
3 portions

Ingredientes

Bison Burgers
  • bison, freshly ground (see Tip)
    600 g
    600 g ground bison, store bought
  • garlic cloves peeled (approx. 2 large)
    8 g
  • onions in pieces
    75 g
  • egg
    1
  • beer golden Canadian beer or ale (see Tip)
    75 g
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
  • onion powder
    ½ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • dried red chili flakes
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper to taste
  • strong cheddar cheese cut into 3 cubes
    135 g
Grilled Picked Onions
  • red onions peeled and trimmed
    150 g
  • apple cider vinegar
    120 g
  • sugar
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • olive oil to grease
  • burger buns toasted, to serve
    3

Nutrição por 1 portion

Energia 674.7 kcal / 2823.1 kJ
Proteína 62 g
Gordura 22.3 g
Hidratos de carbono 52.3 g
Fibra 2.4 g
Gordura saturada 11.6 g
Sódio 2213.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...