Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper Aioli
Preparação 15min
Total 20min
15 oz
Ingredientes
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
191.8 mg
Proteína
0.6 g
Energia
240.6 kJ /
57.5 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Cod with Citrus Butter
50min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6h 45min
Roasted Potato Salad
1h
White Bean and Feta Dip
5min
Caesar Salad
30min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min