Dispositivos e acessórios
Carrot Top Pesto
Preparação 5min
Total 5min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
70.7 mg
Proteína
2 g
Energia
700.4 kJ /
167.4 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Earth Day
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Hummus
10min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Southern Coleslaw
15min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Cauliflower Mash
25min
Dairy Free Tzatziki
15min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Tuscan White Bean Stew
1h
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min