Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marmercake
- 4 eieren
- 200 g suiker
- 1 el vanillesuiker, huisgemaakt
- 100 g bloem
- 100 g zetmeel, bv. maiszetmeel of aardappelzetmeel
- 1 el bakpoeder
- 1 el cacaopoeder
- 2 - 3 el suiker
Perzikvulling
- 8 gelatineblaadjes (ong. 15 g)
- water, voor het weken van de gelatine
- 200 g volle room
- 470 g halve perziken, ingeblikt, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- 200 g kwark kaas
- 40 g suiker
- 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1407 kJ / 336 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 53 g
- Gordura
- 10 g
- Fibra
- 1.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Gekruide kersenbrioche-krans
2sa 20 dk
Peergelei
Nenhuma avaliação
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Hot dogs
35min
Tomatenmannetjes
Nenhuma avaliação
Ijs van amarenakersen
8h 10 min
Harde pistachekoekjes
45 dk
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h