Dispositivos e acessórios
Greek Vegetables
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 oz
-
3 oz potatoes, quarteredparsnips quartered3 oz
-
green cabbage cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
poblano chili stem and seeds removed1
-
Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters4 oz
-
whole tomatoes quartered4 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided4 oz
-
zucchini cubed (approx. 2 in.)1 oz
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh oregano leaves only, to taste½ oz
-
salt1 tsp
-
fennel bulb cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
feta cheese crumbled, to serve2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1268 kJ /
303 kcal
Gordura
23 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portugal to Greece
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Lentil Loaf
1h 10min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Cornbread Pie
1h 25min
Black Bean Walnut Patties
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Funky Roasted Veggies
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min