Dispositivos e acessórios
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
Preparação 25min
Total 2h 45min
7 portions
Ingredientes
Eggplant "Meatballs"
-
eggplant (large, approx. 9 oz)1
-
olive oil to rub eggplant
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
water8 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves and tender stems5 sprigs
-
fresh basil leaves10
-
bread crumbs6 oz
-
large egg1
-
salt¼ tsp
-
pine nuts3 oz
Hazelnut Romesco
-
hazelnuts5 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra, shaved, to garnish½ oz
-
roasted red peppers canned or bottled, drained, cut into pieces5 oz
-
tomatoes cut into pieces4 ½ oz
-
olive oil2 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves and tender stems10 sprigs
-
water6 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper to taste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
6 oz vegetable spirals, (approx. 7 oz)zucchini (approx. 7 oz)1 - 2
-
10 oz vegetable spirals, (approx. 12 oz)carrots (approx. 12 oz)5 - 6
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
1996 kJ /
477 kcal
Gordura
35 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthier Eating
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Purple Cauliflower Soup
25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Lentil Loaf
1h 10min
Quinoa Patties
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Pâté
1h 30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min