Lentil, Cauliflower and Kale Salad

Lentil, Cauliflower and Kale Salad

4.7 26 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 5min
6 portions

Ingredientes

  • cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)
    10 oz
  • olive oil
    2 tbsp
  • lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
    5 oz
  • garlic cloves
    3
  • Roma tomatoes halved
    16 oz
  • balsamic vinegar plus extra to garnish
    1 tbsp
  • olive oil plus extra to garnish
    1 oz
  • fresh basil leaves
    ½ oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • water
    24 oz
  • black lentils
    4 oz
  • feta cheese drained and crumbled
    3 oz
  • freshly ground black pepper to taste

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 551.3 mg
Proteína 9.4 g
Energia 952.4 kJ / 227.6 kcal
Gordura 12.9 g
Fibra 4.8 g
Gordura saturada 3.5 g
Hidratos de carbono 21 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...