Lentil, Cauliflower and Kale Salad
TM6 TM5

Lentil, Cauliflower and Kale Salad

4.7 (18 avaliações )

Ingredientes

  • 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
  • 2 tbsp olive oil
  • 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
  • 3 garlic cloves
  • 16 oz Roma tomatoes, halved
  • 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
  • 1 oz olive oil, plus extra to garnish
  • ½ oz fresh basil leaves
  • 1 tsp salt, to taste
  • 24 oz water
  • 4 oz black lentils
  • 3 oz feta cheese, drained and crumbled
  • freshly ground black pepper, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
952.4 kJ / 227.6 kcal
Proteína
9.4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gordura
12.9 g
Gordura saturada
3.5 g
Fibra
4.8 g
Sódio
551.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas