
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 oz cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes halved
- 1 tbsp balsamic vinegar plus extra to garnish
- 1 oz olive oil plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese drained and crumbled
- freshly ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 227.6 kcal / 952.4 kJ
- Proteína
- 9.4 g
- Gordura
- 12.9 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Fibra
- 4.8 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Sódio
- 551.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Vegan Cashew Sauté
35min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Tofu Ramen Bowl
55min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Salad
35min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Southwest Quinoa
40min