Dispositivos e acessórios
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
525 mg
Proteína
11 g
Energia
1322 kJ /
316 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cauliflower Steaks
45min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Fish Tacos
45min
Creamy Broccoli Salad
10min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Southwest Quinoa
40min