Dispositivos e acessórios
Fatayer with Cheese and Mint
Preparação 30min
Total 1h 5min
12 pieces
Ingredientes
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried yeastfresh yeast15 g
-
strong white bread flour350 g
-
sugar15 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only10 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
Fatayer
-
strong white bread flour for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
6 g
Energia
921.2 kJ /
220 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
23.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Flavours
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Moroccan Mint Tea
25min
Kashmiri Rice
30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Marble Cake
2h 10min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1h 30min
Mango, Orange and Strawberry Juice
10min
Mango Juice
5min
Spinach Fatayers
2h