Dispositivos e acessórios
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
Pear slices
-
pears peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder350 g
-
unsalted butter for greasing
Caramel
-
golden caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
double cream30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
Filling
-
walnut, shelled150 g
-
unsalted butter diced100 g
-
golden caster sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
brioche bread, cut in slicesmilk bread cut in slices200 g
-
medium eggs6
-
whole milk200 g
-
ricotta cheese120 g
-
vanilla custard powder30 g
-
vanilla pod (see tip)1
-
icing sugar1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Sódio
1373.8 mg
Proteína
106.9 g
Energia
21107 kJ /
5044.7 kcal
Gordura
317.6 g
Fibra
26.3 g
Gordura saturada
133.8 g
Hidratos de carbono
472.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Breakfast Bread Pudding
50min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Endless Variations Bread
45min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Halloween Pumpkin Tart
2h
Marzipan Balls
25min
Rich Citrus Smoothie
5min
Beetroot and Berry Sorbet
5min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h