Dispositivos e acessórios
Græskarsuppe
Preparação 15min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
-
olie10 g
-
ingefær10 g
-
græskarkød skåret i mindre stykker400 g
-
kartofler skåret i mindre stykker100 g
-
rå cashewnødder50 g
-
salt plus ekstra, efter smag½ tsk
-
hvid peber, stødt2 knivspidser
-
vand750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
592 kJ /
141 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Cremet ærtesuppe
40min
Misosuppe med tofu
Nenhuma avaliação
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk pho
Nenhuma avaliação
Miso kyllinge suppe
Nenhuma avaliação
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Vichyssoise med pasta
35min