Dispositivos e acessórios
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Preparação 30min
Total 4h 45min
12 slices
Ingredientes
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
6 g
Energia
1290 kJ /
308 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DESSERTS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Praline Cheesecake
4h 10min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Emmental Gougères
50min
Olive Spread
5min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1h 5min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Cheese pies
1h 25min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Fraisier sponge
30h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min