Dispositivos e acessórios
Cinnamon Rice Pudding Cake
Preparação 15min
Total 5h
12 slices
Ingredientes
Base
-
mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)100 g
-
rolled oats (see tip)80 g
-
pitted dates80 g
-
coconut oil40 g
Filling
-
pitted dates200 g
-
water plus extra for soaking gelatine1400 g
-
white short grain rice250 g
-
soy cream270 g
-
cinnamon stick1
-
fine sea salt1 pinch
-
gelatine leaves8
-
ground cinnamon to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
36.3 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1138.5 kJ /
272.1 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
42.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Vegan Coconut Cake
50min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2h 15min
Sweet Potato Brownies
8h 55min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13h 10min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Chocolate Coated Banana Sticks
1h
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Vegan Brownies
2h 40min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h