Dispositivos e acessórios
Soy bread with seeds
Preparação 20min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
199 mg
Proteína
12.4 g
Energia
891.3 kJ /
212.2 kcal
Gordura
6 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
25.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brioche
5h
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Yoghurt dressing
10min
Baguette
3h 45min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Baked beans
13h 25min
Hazelnut hot chocolate
10min
Banana sorbet
5min
Sunny gazpacho
25min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min