
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 220 g lukewarm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Lamb filling
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g onion cut into wedges (3-4 cm)
- 250 g lamb mince (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 40 g water plus 1 tablespoon extra
- 30 - 50 g harissa paste to taste (see Tips)
- 200 g feta cheese crumbled
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 - 2 tbsp pine nuts
- 1 egg beaten
- olive oil spray
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 451.5 kcal / 1889 kJ
- Proteína
- 16.7 g
- Gordura
- 23.9 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Fibra
- 2.3 g
- Gordura saturada
- 8.6 g
- Sódio
- 513.5 mg
Receitas alternativas
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Sweet and sour pork
40min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken in chipotle sauce
40min
Family burger pie
1h 25min
Family chicken galette
1h 55min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Spiced lamb pie
40min