Dispositivos e acessórios
Flammkuchen with dates and bacon
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
971.6 mg
Proteína
14.2 g
Energia
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spaghetti alla carbonara
30min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Lemon Pasta
35min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Cheesecake
1h 30min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min