Dispositivos e acessórios
Flammkuchen with dates and bacon
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
971.6 mg
Proteína
14.2 g
Energia
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Carnitas
50min
Spicy tuna dip
5min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Tex-Mex chicken casserole
45min
Creamy Butter Chicken
1h