Chicken Stock Paste

4.8 49 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
400 g

Ingredientes

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Nutrição por 20 g

Energia 31.5 kcal / 131.9 kJ
Proteína 3.8 g
Gordura 0.6 g
Hidratos de carbono 2 g
Fibra 0.9 g
Gordura saturada 0.1 g
Sódio 2935.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...