Dispositivos e acessórios
Chicken Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
2935.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
131.9 kJ /
31.5 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Blueberry Yoghurt
13h
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Barbecue Sauce
20min
Meat Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Boiled Pasta
20min
Boiled Eggs
20min
Minced Raw Meat
35min
Mashed Potatoes
45min
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min