Dispositivos e acessórios
Chicken Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
2935.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
131.9 kJ /
31.5 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vanilla Yoghurt
13h
Chicken stock paste
45min
Plain Yoghurt
14h
Meat Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Boiled Eggs
20min
Vanilla Sugar
72h
Minced Raw Meat
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40min
Chicken in Yoghurt
1h