Dispositivos e acessórios
Chicken Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
2935.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
131.9 kJ /
31.5 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Thai Sweet Chilli Sauce
15 min
Caramelised White Chocolate Bark
18 godz.
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Butter
5 min
Chicken stock paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Plain Yoghurt
14 godz.
Meat Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Minced Raw Meat
35 min
Sandwich Bread
3 godz.