Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.7 48 avaliações
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions

Ingredientes

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    15 g
  • unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4

Nutrição por 1 portion

Energia 698 kcal / 2926 kJ
Proteína 46 g
Gordura 56 g
Hidratos de carbono 1 g
Fibra 0.4 g
Gordura saturada 32 g
Sódio 93 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...