Dispositivos e acessórios
Kyllingebryst pizzaiola
Preparação 15min
Total 55min
6 portioner
Ingredientes
-
kyllingebryst, uden skind800 g
-
salt efter smag½ tsk
-
sort peber, stødt efter smag½ tsk
-
edam ost eller anden halvfast ost (fx gruyere emmentaler, fontina), skåret i mindre stykker200 g
-
olivenolie30 g
-
løg skåret i halve150 g
-
fed hvidløg2
-
hakkede tomater fra dåse eller friske600 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)fond hjemmelavet1 tsk med top
-
sukker1 tsk
-
oregano, tørret1 ½ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
41 g
Energia
1386 kJ /
331 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação