Dispositivos e acessórios
Pork Buns (Nikuman)
Preparação 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1032 kJ /
246 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Hawaiian Bread Rolls
3h
Angel Food Cake
1h 10min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Thai Prawn Patties
1h 20min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Cheesy Animal Rolls
2h 20min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Onion soup
1h 10min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Braised Pork and Egg with Rice
45min