Dispositivos e acessórios
Pork Buns (Nikuman)
Preparação 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1032 kJ /
246 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Garlic Prawns
30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Fresh Pasta Dough
1h
Brioche
5h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Hot Dog Rolls
55min
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Wonton Soup
1h
Prawn Dumplings
1h 15min