Versões compatíveis
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coconut Roti
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g fresh coconut (see tips)
- 100 g water, lukewarm
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 Tbsp oil, plus extra for frying
Kuruma Iraichchi
- 750 g beef chuck steak, boneless, diced (approx. 3 cm)
- 2 tsp fine sea salt
- 2 - 4 tsp ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp ground coriander
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp dried fennel seeds
- 3 garlic cloves
- 1 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 - 5 bird's eye chillies, fresh, deseeded if preferred
- 2 onions, quartered
- ½ tsp ground turmeric
- 8 fresh curry leaves
- 2 pandan leaves, tied in a knot
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 1 fresh lemon grass, halved
- 1 Tbsp tomato purée
- 270 g coconut cream
- 1 Tbsp ghee
- 1 lime, cut in wedges for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3054 kJ / 727 kcal
- Proteína
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 41 g
- Fibra
- 11 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6u. 30min
Prawn Bhuna
30 min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1sa 15 dk
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Keralan Fish Curry
30 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min