Dispositivos e acessórios
Shrimp Yakisoba
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
large raw prawns, peeled400 g
-
Japanese soy sauce1 Tbsp
-
mirin1 Tbsp
-
soba noodles, dried
-
sesame oil15 g
-
chilli oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions cut in small pieces120 g
-
red peppers cut in thin strips180 g
-
green peppers cut in thin strips180 g
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
toasted sesame seeds3 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
1946 kJ /
466 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn Saganaki
35min
Crab & Prawn Linguine
25min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Prawn Chow Mein
45min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min