Dispositivos e acessórios
Chicken moghrabieh
Preparação 10min
Total 25h 15min
6 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
864.4 mg
Proteína
40.3 g
Energia
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Gordura
23 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
55.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Kheer
2h
Bun kebab
1h 45min
Gluten free pizza base
35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Banana sorbet
5min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Amritsari dal
26h
Tarator (tahini dip)
5min