Versões compatíveis
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
ou 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
ou 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1654 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 26 g
- Fibra
- 6.5 g
Receitas alternativas
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Chicken moghrabieh
25h 15min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 Std.
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Spiralised vegetable soup
9h
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Lentil hotpot
12h 45min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1hod. 35min