Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 54.7 g
- Hidratos de carbono
- 58.8 g
- Gordura
- 20.6 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sódio
- 2528.8 mg
Receitas alternativas
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Bee sting cake
6h 50min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Lamb and barley soup
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min.
Radish cakes
1h 5 min.
Pineapple parcels
1h
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min.
Apricot apple pie
1h 40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min.
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min