
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 675.5 kcal / 2836.9 kJ
- Proteína
- 54.7 g
- Gordura
- 20.6 g
- Hidratos de carbono
- 58.8 g
- Fibra
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Sódio
- 2528.8 mg
Receitas alternativas
Goi muc (squid salad)
45min
Stuffed tomatoes
50min
Chilli lime sauce
5min
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Chocolate ice cream
12h
Sardines in parcels with green bean salad
Nenhuma avaliação
Sliders with sunflower sauce
40min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Curry lamb cutlets
1h
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Fish soup
40min
Gluten free sausage rolls
2h 5min