Dispositivos e acessórios
Ginger Fried Rice
Preparação 5min
Total 15min
8 portions
Ingredientes
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
sesame oil plus 1 tbsp extra60 g
-
white pepper powder1 dash
-
light soy sauce plus 1 tsp extra20 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut in 3 cm cubes80 g
-
cooked rice (see tip)550 - 600 g
-
eggs lightly beaten2
-
chicken stock powder10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
126 mg
Proteína
7 g
Energia
968 kJ /
231 kcal
Gordura
12 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Asian Home Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Mini Green Shakshukas
Nenhuma avaliação
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Nenhuma avaliação
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Cereal Prawns
30min
Chicken Afritada
30min
One Pot Chicken Rice
50min
Chicken Macaroni Soup
30min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min