Dispositivos e acessórios
BBQ Sauce
Preparação 10min
Total 5h
29 oz
Ingredientes
-
ripe tomatoes quartered26 oz
-
onions quartered5 oz
-
red bell peppers deseeded and quartered5 oz
-
long red chili halved, deseeded if preferred1
-
garlic cloves3
-
pitted dates2 oz
-
plums halved and stones removed3
-
tomato paste5 oz
-
balsamic vinegar3 ½ oz
-
sugar1 oz
-
soy sauce2 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
192.4 mg
Proteína
0.6 g
Energia
113.7 kJ /
27.2 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Ketchup
1h 15min
Mango Chutney
1h 20min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10min
Herbed Spiral Rolls
35min
Spicy Cheese Straws
45min
Homemade BBQ Sauce
50min
Champagne Jellies
2h 30min
Barbecue Sauce
20min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Deviled Eggs
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mulling Spices
1h 50min