Dispositivos e acessórios
Pinot Noir Poached Pears
Preparação 10min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
Pears
-
pinot noir16 oz
-
pomegranate juice5 oz
-
sugar2 oz
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
star anise1
-
vanilla bean pod½
-
Bosc pear peeled, halved, cored1
Reduction
-
Roquefort cheese crumbled3 oz
-
chopped pistachios toasted2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.5 g
Energia
1893.5 kJ /
452.5 kcal
Gordura
14.5 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
51.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Table for Two
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Key Lime Pie
4h 40min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Tamale Pie (Anna) Metric
1h 30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Eggless Pasta
45min
Mushroom Risotto
30min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Beet Hummus
20min