Dispositivos e acessórios
Pinot Noir Poached Pears
Preparação 10min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
Pears
-
pinot noir16 oz
-
pomegranate juice5 oz
-
sugar2 oz
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
star anise1
-
vanilla bean pod½
-
Bosc pear peeled, halved, cored1
Reduction
-
Roquefort cheese crumbled3 oz
-
chopped pistachios toasted2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.5 g
Energia
1893.5 kJ /
452.5 kcal
Gordura
14.5 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
51.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Table for Two
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Lemon Curd
1h
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Gazpacho
1h 15min
Golden Beet Gazpacho
50min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Kalamata Tapenade
5min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Lemon Caper Asparagus
25min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min