Dispositivos e acessórios
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
Preparação 5min
Total 51h 50min
9 pieces
Ingredientes
Fermented rice
-
cold rice150 g
-
caster sugar1 tbsp
-
water boiled and cooled2 tbsp
-
ragi (rice wine starter)70 g
Batter
-
white rice flour165 g
-
water1450 g
-
caster sugar75 g
-
fruit salt e.g. Eno®4 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
46 mg
Proteína
2 g
Energia
456 kJ /
109 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Heritage Cupcakes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Sambal Belacan
10min
3Q Soft Bread
3h 25min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Curry chicken
1h
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min