Dispositivos e acessórios
Nyonya Spice Paste
Preparação 5min
Total 15min
2 jars
Ingredientes
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (opcional) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
3052 mg
Proteína
11 g
Energia
3899 kJ /
932 kcal
Gordura
77 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Sambal chilli
35min
Nyonya Spice Paste
15min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Homemade Pandan Kaya
55min