Dispositivos e acessórios
Butternut and bacon macaroni cheese
Preparação 10min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
butternut pumpkin cut into pieces (1 cm)500 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces (2 cm)150 g
-
oil for drizzling
-
salt plus extra for seasoning2 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
macaroni pasta300 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
salted butter50 g
-
milk500 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
paprika plus extra for sprinkling½ tsp
-
dried thyme1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1798.7 mg
Proteína
25.8 g
Energia
2462.8 kJ /
586.3 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
52.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly pasta
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Mexican stack
45 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Chicken pesto pasta
30 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min