
Dispositivos e acessórios
Quick chicken curry
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves3
-
fresh chillies deseeded if preferred1 - 2
-
brown onion peeled and cut into halves150 g
-
red capsicum cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
oil30 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) to taste½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
lemongrass bruised and cut into quarters1 piece
-
white sugar (optional)1 tsp
-
chicken thigh fillets cut into pieces (5-6 cm)700 g
-
soy sauce2 tbsp
-
fish sauce2 tbsp
-
coconut cream140 g
-
frozen green peas200 g
-
fresh basil leaves only (Thai basil if preferred)2 - 3 sprigs
-
cooked rice to serve (see Tips)
Nutrição por 1 portion
Energia
297.6 kcal /
1249.8 kJ
Proteína
26.4 g
Gordura
15.9 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
6.6 g
Sódio
1230.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Shepherd's pie
55min
Thai green chicken curry
30min
Chicken cacciatore
50min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken and almond stir-fry
30min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken and cashews
55min
Thai chilli chicken and basil
30min