Dispositivos e acessórios
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Preparação 10min
Total 45min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Proteína
5 g
Energia
4155 kJ /
993 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
253 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Dundee Cake
3h 10min
Plum and Apple Jam
40min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Ripe Banana Ketchup
40min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min