Versões compatíveis
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spinach Ricotta Filling
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 500 g ricotta cheese
- 200 g frozen spinach, defrosted and drained (drained weight)
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Seafood Filling
- 400 g large raw prawns, peeled
- 180 g scallops, halved if large
- 150 g raw squid rings
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter, diced
- 125 g white wine
- 30 g lemon juice
Béchamel Sauce
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 600 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 12 dried lasagne pasta sheets
- 250 g grated mozzarella
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3224 kJ / 772 kcal
- Proteína
- 63 g
- Hidratos de carbono
- 28.9 g
- Gordura
- 44 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2h
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Morello Cherry Brownies
1u.
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Egg White Chocolate Cake
50min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Salmon and Courgette en Croute
1u.
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min