
Versões compatíveis
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spinach Ricotta Filling
- 200 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 500 g ricotta cheese
- 200 g frozen spinach defrosted and drained (drained weight)
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Seafood Filling
- 400 g large raw prawns, peeled
- 180 g scallops halved if large
- 150 g raw squid rings
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter diced
- 125 g white wine
- 30 g lemon juice
Béchamel Sauce
- 3 sprigs fresh dill leaves only
- 40 g unsalted butter diced
- 40 g plain flour
- 600 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 12 dried lasagne pasta sheets
- 250 g grated mozzarella
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 772 kcal / 3224 kJ
- Proteína
- 63 g
- Gordura
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 28.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Onion Pie
2 h
Ham and Mustard Toasts
3 h
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 h 20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min