Dispositivos e acessórios
Chicken Enfrijoladas
Preparação 25min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Poached Chicken
-
whole black peppercorns½ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh cilantro plus extra to garnish3 sprigs
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)28 oz
-
Parmesan stock cubes frozen (see Tip)2
-
water plus extra if needed to fully submerge40 oz
Black Bean Sauce
-
black beans undrained (30 oz, including liquid)2 cans
-
tomatoes halved8 oz
-
2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancervegetable stock paste2 tsp
-
red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish4 oz
-
garlic clove1
-
oregano¼ tsp
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste1 - 2
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
corn tortillas (see Tip)12
Assembly
-
cotija cheese crumbled4 oz
-
Mexican crema to drizzle
-
lime in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
755 mg
Proteína
74 g
Energia
3477 kJ /
831 kcal
Gordura
18 g
Fibra
24 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
95 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cha Cha Chicken
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carnitas
50 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Cochinita Pibil
4 Std.
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Pan de Muerto
4 Std.
Chicken Enchiladas
40 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min