Chicken Enfrijoladas

Chicken Enfrijoladas

4.4 26 avaliações
Preparação 25min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

Poached Chicken
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh cilantro plus extra to garnish
    3 sprigs
  • chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)
    28 oz
  • Parmesan stock cubes frozen (see Tip)
    2
  • water plus extra if needed to cover
    40 oz
Black Bean Sauce
  • black beans undrained (30 oz, including liquid)
    2 cans
  • tomatoes halved
    8 oz
  • vegetable stock paste
    2 tsp
    2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer, (see Tip)
  • red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • oregano
    ¼ tsp
  • chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste
    1 - 2
  • salt
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • corn tortillas (see Tip)
    12
Assembly
  • cotija cheese crumbled
    4 oz
  • Mexican crema to drizzle
  • lime in wedges
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 831 kcal / 3477 kJ
Proteína 74 g
Gordura 18 g
Hidratos de carbono 95 g
Fibra 24 g
Gordura saturada 7 g
Sódio 755 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...