
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Poached Chicken
- ½ tsp whole black peppercorns
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh cilantro plus extra to garnish
- 28 oz chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)
- 2 Parmesan stock cubes frozen (see Tip)
- 40 oz water plus extra if needed to cover
Black Bean Sauce
- 2 cans black beans undrained (30 oz, including liquid)
- 8 oz tomatoes halved
-
2
tsp vegetable stock paste
ou 2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip) - 4 oz red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
- 1 garlic clove
- ¼ tsp oregano
- 1 - 2 chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste
- ½ tsp salt
- ½ oz extra virgin olive oil
- 12 corn tortillas (see Tip)
Assembly
- 4 oz cotija cheese crumbled
- Mexican crema to drizzle
- 1 lime in wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 831 kcal / 3477 kJ
- Proteína
- 74 g
- Gordura
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 95 g
- Fibra
- 24 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Sódio
- 755 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Enchiladas
40 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 Std. 5 Min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Tortilla Soup
25 Min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 Std.
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min