Dispositivos e acessórios
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Preparação 25min
Total 1h
15 pieces
Ingredientes
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.8 g
Energia
388 kJ /
93 kcal
Gordura
5.5 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Multiseed Bread
2h
Cream cheese spread with radishes
5min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Avocado Mayonnaise
10min
Bloody Mary
10min
Lime Grapefruit Cooler
10min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Onion Soup
1h