Dispositivos e acessórios
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
Preparação 15min
Total 1h 30min
2 portions
Ingredientes
Marinade
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
harissa paste2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, plus extra for garnish1 Tbsp
-
poussins (approx. 400 g each)2
Quinoa
-
fresh flat-leaf parsley plus extra for garnish20 g
-
dried apricots40 g
-
dried prunes stones removed40 g
-
pine nuts lightly toasted in a dry pan25 g
-
raisins50 g
-
water1000 g
-
quinoa grains120 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
110 g
Energia
5977 kJ /
1429 kcal
Gordura
77.4 g
Hidratos de carbono
73.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All-in-one Meals
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-free Bruschetta
3h
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Baked spinach and eggs
35min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Coconut Prawn Soup
45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Torta Caprese
55min